Trénereink

Vasas Gábor- pszichológus, személyiségfejlesztő tréner

 

Dragony József- számítástechnikai oktató

/www.dragonypc.hu/

 

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Vasas Gábor vagyok. 

Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi karán folytattam, ahol 2006-ban Okleveles Pszichológusi diplomát szereztem. Főbb területeim a gyermek- és a munkapszichológia. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért 2013 szeptemberétől az ELTE PPK tanácsadó szakpszichológusi képzésén veszek részt. 

Jelenleg 2013 február óta a NAV pszichológusaként dolgozom, ahol alkalmassági vizsgálatokat és egyéni terápiákat vezetek. Előtte 4 évig az Encsi Nevelési Tanácsadó, Pedagógiai Szak- és Szakmai Szolgálat pszichológusaként dolgotamm. Feladataim közé tartozott óvódás, iskolás és serdülő korú gyermekek vizsgálatai és egyéni terápiái, valamint csoportos tréningek tartása. Mindezek mellett az Encsi és az Abaúji térség iskolapszichológusi hálózatát vezettem. 

Karirer: 
Pályafutásomat 2006. szept.-2007. július között a Tokaji Ferenc Gimnáziumban Pszichológia szakos tanárként kezdtem, ahol Általános lélektant, Fejlődéslélektant, Szociálpszichológiát és Pedagógiai pszichológiát tanítottam. Tartottam önismereti és személyiségfejlesztő tréningeket, és kollégiumi nevelőtanárként 20 gyermek nevelői munkáját láttam el. 

Ezt követően 2007. július- 2007. december között a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál közösségi koordinátorként a szociális gondozók munkáját segítettem, és mindemellett egyéni és csoportos terápiákat folytattam szenvedély-betegekkel, fogyatékkal élőkkel és pszichiátriai betegekkel. 

2008. márc. –2009. márc. között a Generali biztosító Ügyfélkapcsolati referense voltam, ahol a különböző pénzügyi termékek megismerése mellett részt vettem a Toborzás és Kiválasztás munkafolyamataiban. 

2009. júniusa óta folyamatosan dolgozom a Sátoraljaújhelyi Munkanélküliek és Álláskeresők Egyesületének megbízott pszichológusa- és személyiségfejlesztő trénereként, melynek keretében a régió nagyvárosaiban tartok folyamatosan munkanélkülieknek motivációs és személyiségfejlesztő tréningeket és egyéni tanácsadásokat.